Air-Flow

Air-Flow

IGIENIZARE EFICIENTĂ

Un jet puternic dar controlat de apă, aer și particule fine de pudră de bicarbonat de sodiu nu numai ca lustruiește toate suprafețele dentare, îndepărtează placa bacteriană și depozitele moi dar, reușește să ajungă în locuri greu accesibile cum ar fi pungile parodontale cu o adâncime de 5 mm, devenind astfel un instrument extrem de eficient în profilaxia și tratamentul bolii parodontale. De asemenea, este extrem de util în cazul pacienților cu lucrări dentare, cum ar fi coroanele și punțile dentare și nu în ultimul rând celor cu implanturi care sunt predispuși la afecțiuni gingivale și peri-implantare din cauza acumulării de placa bacteriană.

ÎMBUNĂTĂȚIREA CONFORTULUI PACIENTULUI

Oricare dintre noi care a experimentat detartrajul manual, nu poate uita scrâșnitul instrumentelor care săpau în gingie sau discurile de finisat care se încingeau pe suprafața smalțului și atunci cu siguranță va întâmpina cu bucurie maximă și ușurare Air-Flow-ul pentru confortul oferit…fără durere, rapid și neinvaziv! Pare greu de imaginat să poți curăța pungi parodontale adânci, spații interproximale (între dinți) sau corpuri de punte (în cazul punților dentare) fără să creezi cel mai mic disconfort pacientului, fără să intervii cu instrumente de contact, fără să generezi căldură sau vibrații. Pudra folosită de Air-Flow nu este toxică, are arome variate și este infinit mai plăcută decât pasta folosită în metodele tradiționale de curățare cu ajutorul periilor dentare.

REDUCE SENSIBILITATEA DENTARĂ

Igienizarea cu Air-Flow este ideala pentru cei care suferă de sensibilitate dentară. Acest lucru nu se datorează doar lipsei de contact între instrument și dinți, a vibrațiilor și a căldurii, ci în special microparticulelor de pudra care reușesc să oblitereze canaliculele dentinare și astfel să reducă sensibilitatea dentară. De asemenea, cu ajutorul igienizării cu Air Flow se induce o remineralizare a dinților afectați.

CURĂȚARE RAPIDĂ

Studiile realizate au demonstrat că igienizarea cu ajutorului Air-Flow ului este de trei ori mai rapidă decât metodele tradiționale de îndepărtare a petelor și plăcii bacteriene. Pentru pacient acest lucru se materializează în diminuarea substanțială a timpului petrecut pe scaunul stomatologic. Dinții sunt curățați într-o manieră mult mai puțin abrazivă decât cu pastele tradiționale care pot cauza modificări ale structurii dentare. Dacă există mici zone demineralizate (stadiul de carie incipientă), acestea sunt sablate într-o manieră foarte puțin agresivă fără a mai fi nevoie sa fie folosită freza dentară pentru îndepărtarea țesutului dentar afectat.

IDEAL DE FOLOSIT ÎNAINTE ȘI ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI ORTODONTIC

Air-Flow este metoda de elecție atunci când urmează manopere ce implica cimentări adezive sau sigilări dentare pentru că are capacitatea de a îndepărta 100% bacteriile și endotoxinele, în timp ce igienizările cu ajutorul metodelor tradiționale folosesc paste ce au în compoziție glicerină, aceasta interferând cu procedurile adezive.

IGIENIZAREA CU AJUTORUL AIR-FLOW este cea mai bună metodă de îndepărtare a petelor și colorațiilor cauzate de fumat sau de consumul de cafea, ceai, vin roșu, având un efect de albire substanțial. Metoda poate fi folosită pentru a curăță și pentru a lărgii șanțurile înainte de sigilarea dentară și este cea mai bună metodă de pregătire a dinților pentru metode adezive de cimentare. Această tehnică extrem de eficientă îmbunătățește confortul pacientului reușind igienizarea fără contact direct cu dinții, fără presiune, căldură sau zgomot și este mult superioară tratamentului tradițional parodontal. Ca urmare a tratamentelor cu Air Flow, pacienții se bucură nu doar de o dantură luminoasă, ci și de o respirație plăcută și proaspătă.

Share:

Comments are closed.

Str. 11 Iunie, Nr. 55

Sect 4 Bucuresti - Romania

+40 722 870 627

Suna Acum!

Orar de functionare

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Pentru programare

office@praxident.ro